ΑΓΓΛΙΚΑ

ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Εκμάθηση αγγλικής γλώσσας

  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Jubilee ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προτείνει για την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας. Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα βασισμένα στις ανάγκες των μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων, τα οποία εμπλουτίζονται με επιπλέον δραστηριότητες όπως το Belt Study System, E-books- Αφήγηση Λογοτεχνικών Βιβλίων στα Αγγλικά, Βραδιές Σινεμά, Θεατρικές Παραστάσεις, Computer Games, E-PAL(ηλεκτρονική αλληλογραφία στα Αγγλικά), Tea Time με Άγγλους Καθηγητές. Επίσης, καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς νέα αγγλικά περιοδικά και βιβλία βρίσκονται στη διάθεση των μαθητών μας για μεγαλύτερη εξοικείωση με την Αγγλική Γλώσσα.

  Αυτό που χαρακτηρίζει το Jubilee είναι η προσωπική δουλειά και αγάπη της ιδιοκτήτριας του φροντιστηρίου για την πρόοδο των μαθητών και την επιτυχία τους στις εξετάσεις. Τα διαδραστικά μέσα και το ευχάριστο περιβάλλον συντελλούν σε μια διασκεδαστική εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας που βοηθά τους μαθητές τόσο να την αγαπήσουν όσο και να κάνουν χρήση αυτής με άνεση και αυτοπεποίθηση.

  Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του κάθε μαθητή το Jubilee διαθέτει τα ακόλουθα προγράμματα:

  • Jubileeners: Για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας το Jubilee διαθέτει ένα ωριαίο πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδι. Οι μικροί μας φίλοι κάνουν μια γλυκιά εισαγωγή στην Αγγλική Γλώσσα μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και οπτικοακουστικά μέσα.

  • Jubilee Starters: Για τους μαθητές της πρώτης και δευτέρας τάξης του δημοτικού έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα με βιβλιαράκι, χρήση Η/Υ, παιχνίδια και ποικίλα οπτικοακουστικά μέσα με στόχο μια βαθύτερη εξοικείωση με την Αγγλική Γλώσσα για την ομαλή εισαγωγή των μικρών μας φίλων στα επόμενα στάδια.

  • Jubilee Learners: Το Jubilee διαθέτει δύο εναλλακτικές περιπτώσεις για τους μαθητές που ξεκινούν την Αγγλική ως δεύτερη ξένη γλώσσα. Στην πρώτη οι μαθητές κάνουν ξεχωριστά την Α και B JUNIOR σε δύο χρονιές ενώ στην δεύτερη περίπτωση το πρόγραμμα σπουδών των δύο τάξεων ολοκληρώνεται σε μια χρονιά (One-Year-Course for Juniors) με πιο μεθοδική διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.

  • Jubilee Buddies: Το πρόγραμμα αφορά τα επίπεδα Α, B, και C senior.

  • Jubilee Mates: To πρόγραμμα αφορά τα επίπεδα D senior(Pre-Lower) και Β2(Επίπεδο Lower). Υπάρχει δυνατότητα να ενισχυθεί από μια ενδιάμεση τάξη (Β1) εφόσον και ΜΟΝΟ το απαιτούν οι ανάγκες των μαθητών που στοχεύουν στην απόκτηση ενός η περισσοτέρων πτυχίων επιπέδου Β2.

  • Jubilee Prof: To Πρόγραμμα αφορά μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Αγγλική Γλώσσα σε ανώτατο επίπεδο και ολοκληρώνεται σε 2 σχολικές χρονιές. Επιπλέον λειτουργεί και υπερ-εντατικό πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώνεται σε μια σχολική χρονιά η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες των μαθητών κατόπιν συζήτησης με τις υπεύθυνες σπουδών.

  • Jubilee Adults: Για τους ενήλικες που επιθυμούν είτε να ξεκινήσουν από την αρχή είτε να συνεχίσουν τα μαθήματα Αγγλικών λειτουργούν τμήματα ενηλίκων σε κλειστό και ομαδικό επίπεδο.

  Σημείωση: Το Jubilee έχει σαν πολιτική να εφαρμόζει 60 λεπτά ελάχιστο χρόνο διδασκαλίας για την Αγγλική Γλώσσα.