ΙΤΑΛΙΚΑ

ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Εκμάθηση ιταλικής γλώσσας

  Όλοι γνωρίζουμε την Ιταλική κουλτούρα και τα κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία που έχουμε με αυτήν. Στο Jubilee λοιπόν, οι καθηγητές μας ανοίγουν δρόμους επικοινωνίας με τους Ιταλούς. Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας μας, βοηθούν τους μαθητές μας τόσο να αποκτήσουν διπλώματα Ιταλικών όσο και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εισαγωγή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ιταλίας .

  Για το λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει τα ακόλουθα προγράμματα εκμάθησης Ιταλικών:

  Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους 

  Οι μαθητές έχουν πλέον τη δυνατότητα εκτός από τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά να επιλέξουν και τα Ιταλικά σαν δεύτερη ξένη γλώσσα. Στο Jubilee χρησιμοποιούμε βιβλία εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και γραμμένα από Ιταλούς συγγραφείς. Το μάθημα είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες των μαθητών και ανάλογα με την απόδοσή τους χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα 4-8 ατόμων. Κάθε Μάιο οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις ιταλικών για τα διπλώματα Celi 1, 2 και 3 του Πανεπιστήμιου της Perugia καθώς και για το Diploma και Diploma Superiore που διεξάγει το Ιταλικό Ινστιτούτο.

  Πρόγραμμα για Φοιτητές και Ενήλικες

  Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Jubilee έχουμε προσαρμόσει τον τρόπο διδασκαλίας στις ανάγκες των φοιτητών και ενηλίκων χωρίζοντάς τους σε ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την δυνατότητα παρακολούθησης λόγω υποχρεώσεων.