ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 • Κέντρο Ξένων Γλωσσών Jubilee!

   

  jubilee1 jubilee3 jubilee6 jubilee7 jubilee9

   

  To Jubilee στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε από δύο φίλες που συναντήθηκαν ξανά στην πόλη τους ύστερα από τις σπουδές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό και αφού απέκτησαν εργασιακή εμπειρία αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Με πολλή αγάπη και υπευθυνότητα για την εργασία μας, έχοντας στο ενεργητικό μας επιτυχίες με παιδιά και ενήλικες που μας εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν, δημιουργήσαμε αυτόν τον μοντέρνο και φρέσκο χώρο για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας με στόχο την υπεύθυνη και διασκεδαστική διδασκαλία της ξένης γλώσσας. Διαθέτοντας Σύγχρονα Μέσα Διδασκαλίας, όπως:

  • Σύστημα BELT STUDY SYSTEM για τη συνεχή εξάσκηση και επανάληψη της γλώσσας.
  • Διαδραστικούς πίνακες σε όλες τις τάξεις.
  • Δανειστική βιβλιοθήκη.
  • Προβολές Ταινιών Εκπαιδευτικού Περιεχομένου (με χρήση Projector).
  • Για τους μικρούς μας φίλους της προσχολικής ηλικίας παρέχονται δωρεάν μαθήματα ενός έτους για την ομαλή εισαγωγή τους στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας(Προγραμμα: Jubileeners (“Μαθαίνω Παίζοντας…Επιτραπέζια παιχνίδια, Θεατρικά, Χειροτεχνίες, Computer Games, Χρήση Finger Puppets, Εξιστόρηση παραμυθιών στην αγγλική γλώσσα”).

   

  Με θετική ενέργεια και αγάπη προς τις νέες γενιές…ελάτε να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ στις δύσκολες εποχές. Περιμένουμε να μας εμπιστευτείτε σε αυτό το ταξίδι γνώσεων προς την επιτυχία! Το Jubilee θα σας κερδίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα φροντιστήρια ξένων γλωσσών..!! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά… Η διεύθυνση:

  Φωτεινή Τσαντίδου                                                                                                
  Απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ                                      
  ΜΑ in English Language Teaching                                                                          
  University of Reading – Reading, UK                                                                                                    
                                                                                                             
  Ράλια Μαργαρίτη
  Απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ
  ΜΑ in Bilingual Translation
  University of  Westminster – London, UK
   
  Οι χώροι του φροντιστηρίου μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας σε ότι αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια των μαθητών, με 2 αίθουσες διδασκαλίας, χώρο υποδοχής και πλήρη γραμματειακή υποστήριξη. Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες και notebook τελευταίας τεχνολογίας.
   
  Στο φροντιστήριο Jubilee δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου. Οι ιδιοκτήτριες επηρεασμένες από τις σπουδές τους στη Μεγάλη Βρετανία έχουν διακοσμήσει το χώρο με λεπτομέρειες και στοιχεία από την Αγγλία έτσι ώστε οι μαθητές να παίρνουν μια γεύση από την χώρα και την κουλτούρα της και να περνούν ευχάριστα την ώρα του μαθήματος μέσα στην αίθουσα. Μέσα σ’ένα όμορφο και μοντέρνο περιβάλλον η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας γίνεται παιχνίδι!